Meriți să fii fericit

Meriți să fii fericit.

Selectează terapia de care ai nevoie:

Ajutor psihologic
100% online.

Terapeuți profesioniști, licențiați și verificați, în care poți avea încredere

Profitați de cea mai mare rețea din România de terapeuți licențiați, acreditați și cu experiență, care vă pot ajuta cu probleme de depresie, anxietate, relații, traume, suferință și multe altele. Cu terapeuții noștri, beneficiați de același profesionalism și calitate pe care le așteptați de la un terapeut la cabinet, dar cu posibilitatea de a comunica când și cum doriți.

Cum funcționează

Alegem cel mai bun terapeut pentru tine

Răspunde la câteva întrebări pentru a te pune in legătură cu un terapeut licențiat care se potrivește nevoilor tale.

Comunică în felul tău

Vorbește cu terapeutul tău online în cel mai confortabil mod - mesaje, chat, telefon sau video.

Terapie când ai nevoie

Poți trimite mesaje terapeutului tău oricând și de oriunde de pe orice dispozitiv mobil, tabletă sau calculator.

KyrosHelp vs. terapia tradițională la cabinet

La cabinet

Acordat de un terapeut licențiat Yes Yes
Vizită la cabinet No Yes
Mesaje în orice moment Yes No
Ședințe prin chat Yes No
Ședințe telefonice Yes No
Ședințe video Yes No
Simplu de programat Yes No
Poți schimba de terapeut oricând Yes No
Acces la terapie de oriunde Yes No

Întrebări frecvente

KyrosHelp este un serviciu de psihologie online care te pune în contact cu cel mai potrivit psiholog în funcție de nevoile tale.
Scopul nostru este să facem terapia profesională la îndemână, la prețuri accesibile și convenabile - astfel încât oricine se luptă cu provocările vieții să poată primi ajutor, oricând și oriunde.
După ce te-ai înregistrat, te punem în legătură cu un terapeut disponibil care se potrivește cu tipul de probleme cu care te confrunți. Terapeuții au abordări și domenii de interes diferite, așa că este important să întâlnești psihologul potrivit care poate obține cele mai bune rezultate pentru tine. Am constatat că reușim să oferim o potrivire reușită de cele mai multe ori; cu toate acestea, dacă începi procesul și simți că terapeutul tau nu se potrivește, poți alege un alt terapeut fără probleme.
Avem, terapeuți specializați în probleme specifice, cum ar fi stresul, anxietatea, relațiile, educația parentală, depresia, dependențele, nutriția, somnul, traumele, furia, conflictele familiare, problemele LGBT, doliul, religia, încrederea în sine și multe altele. Ori de câte ori există ceva care îți afectează fericirea sau te împiedică să îți atingi obiectivele, te putem ajuta.

KyrosHelp nu este soluția potrivită pentru tine dacă oricare dintre următoarele este adevărat:
  • Sunteți minor sau vă aflați în grija unui responsabil legal
  • Vă aflați într-o criză de extremă urgență
  • Ați fost obligat să urmați o terapie, fie printr-o hotărâre judecătorească, fie prin orice altă autoritate
  • Nu aveți un dispozitiv care să se poată conecta la internet sau nu aveți o conexiune bună la internet
Terapeuții de la KyrosHelp sunt psihologi profesioniști înregistrați, instruiți și experimentați. Terapeuții trebuie să aibă o diplomă academică în domeniul lor și trebuie să fie calificați și acreditați de către organizația lor profesională după ce au finalizat cu succes educația, examenele, formarea, practica și cerințele de supraveghere continuă necesare.
Acest lucru depinde de nevoile tale și variază foarte mult de la o persoană la alta. Unii simt că își obțin cea mai mare parte din valoare după doar câteva săptămâni, în timp ce alții preferă să se țină de program pentru o perioadă mai lungă de timp. Acest lucru depinde în totalitate de tine.
Da. Utilizatorul poate solicita o schimbare de psiholog ori de câte ori nu se simte bine cu cel actual, fie din cauza incompatibilității de program, fie din cauza lipsei de conexiune personală. Poți solicita o schimbare de terapeut prin intermediul psihologului tău actual sau prin e-mail la [email protected]
Din acel moment, KyrosHelp te va pune în contact cu un alt terapeut care se potrivește nevoilor tale.
Costul terapiei prin KyrosHelp variază între 150 și 250 RON pe ședință (facturat la fiecare 4 săptămâni) și se bazează pe preferințele și disponibilitatea terapeutului. Poți să îți anulezi abonamentul în orice moment și din orice motiv.
Poți face terapie în patru moduri:
  • Comunicarea prin mesaje cu terapeutul tău
  • Chat live cu terapeutul tău
  • Vorbește la telefon cu terapeutul tău
  • Videoconferință cu terapeutul tău
Poți folosi diferite metode în situații diferite, în funcție de nevoile, disponibilitatea și confortul tău.